Politica de confidențialiate

La Intech Integration Technologies, tratăm cu seriozitate confidențialitatea datelor tale, indiferent dacă ești vizitator, potențial client, client, partener, membru al echipei sau un profesionist în căutarea unor oportunități de carieră pe site-ul nostru. Începând cu 25 mai 2018, Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (GDPR) a intrat în vigoare.

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor produselor și serviciilor oferite de Intech Integration Technologies, și are ca scop informarea asupra tipurilor de date pe care le colectăm, modul în care sunt colectate, folosite sau transferate datele, oferite de tine sau colectate de noi, prin intermediul https://www.intech-ind.ro („website-ul”). De asemenea, poți citi sau accesa, oricând, Declarația noastră de Confidențialitate.

Ce date personale prelucrăm

În funcție de scopul vizitei tale pe site-ul nostru, ca vizitator, client sau profesionist în căutarea unor oportunități de carieră în cadrul companiei noastre, intrăm în contact cu date personale.

Intech Integration Technologies colectează și procesează datele personale pentru a îndeplini obligațiile contractuale sau legale, pentru a menține legătura cu clienții, cu vizitatorii website-ului, potențialii clienți și partenerii de afaceri.

Formularul de contact

Formularul nostru de contact este puntea de legătură dintre tine și Intech Integration Technologies. Este modalitatea de a intra în contact cu noi. Atunci când folosești formularul, iți exprimi acordul pentru a ne transmite informații personale precum nume, prenume, adresă de email și număr de telefon. Oferirea acestor informații este esențială pentru a ne putea desfășura activitatea.

Intech Integration Technologies colectează și procesează informațiile personale pentru a putea oferi serviciile solicitate:

  • Pentru a asigura funcționalitatea serviciului și pentru a îndeplini solicitările tale;
  • Pentru a răspunde întrebărilor tale, pentru a realiza tranzacții și pentru a oferi servicii clienților;
  • Pentru a-ți oferi informații (cereri de ofertă, propuneri de colaborare, informații administrative, obligații contractuale, comunicări de marketing sau de vânzări) care ți-ar putea fi utile, prin intermediul telefonului, prin email sau prin întâlniri față în față;
  • Pentru a personaliza experiența ta cu serviciile noastre prin prezentarea de oferte și servicii adaptate nevoilor tale.

Poți opta să nu furnizezi aceste date către Intech Integration Technologies, situație în care nu vom avea posibilitatea să îți oferim servicii sau să răspundem solicitărilor tale. Datele colectate vor fi păstrate pe perioade diferite de timp, în funcție de tipul solicitării sau al obligațiilor contractuale.

Formularul de cariere

Dacă ești un profesionist în căutarea unor oportunități de carieră în cadrul companiei noastre, Intech Integration Technologies colectează informații personale prin intermediul formularului de cariere și prin CV-ul trimis de tine. Informațiile colectate pot include nume, prenume, adresă de email, adresă poștală, număr de telefon, data nașterii, informații despre studiile tale, experiență și pregătirea profesională, preferințe, aptitudini tehnice și personale sau pasiuni.

Colectăm informațiile de mai sus pentru a:

  • Răspunde aplicațiilor de job-uri și pentru a stabili interviuri;
  • Răspunde întrebărilor cu privire la oportunitățile de carieră din cadrul companiei noastre, informații generale despre companie și alte informații solicitate de către cei interesați să facă parte din echipa noastră;
  • Trimite informații către tine, prin intermediul email-ului, telefonului sau întâlniri față în față.

Datele colectate vor fi păstrate pe parcursul procesului de recrutare și vor fi șterse la finalizarea acestuia. Vor fi păstrate numai datele persoanelor recrutate în cadrul Intech Integration Technologies, pe perioada impusă de lege.

Navigarea pe website

Pentru a măsura, a îmbunătăți și a personaliza serviciile oferite, pentru a monitoriza traficul pe website-ul nostru, pentru a asigura funcționalitatea serviciilor, pentru a preveni riscurile de securitate și pentru a răspunde solicitărilor tale, Intech Integration Technologies colectează și folosește diferite tipuri de date.

Folosim informațiile de analiză din Google Analytics, care ne ajută să evaluăm traficul și să identificăm care sunt cele mai accesate pagini. Folosim modulul cookie, informațiile din log files, identificatoare de dispozitive, meta date, date de urmărire, profilare, date de rețea și de conectare, identificatori online, operațiuni ale dispozitivului și caracteristici ale dispozitivului.

De câte ori accesezi website-ul nostru, https://www.intech-ind.ro/, în cazul în care nu ai bifat deja opțiunea ta pentru politica noastră de cookie-uri, ți se va afișa pop-up-ul următor în pagina:

„Folosim cookie-uri pentru a oferi o experiență personalizată de navigare și pentru a analiza traficul pe website. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.”

Acest acord are că scop notificarea vizitatorilor despre cookie-urile necesare folosite și solicitarea acordului acestora pentru folosirea lor.

Linkuri outbound

Website-ul nostru, https://www.intech-ind.ro/, conține link-uri outbound (link-uri către exteriorul website-ului), cum ar fi către paginile conturilor noastre de socializare, https://www.facebook.com/, https://twitter.com/, https://www.instagram.com/, https://www.youtube.com/, https://www.linkedin.com/, website-urile furnizorilor de servicii, website-urile partenerilor sau clienților noștri.

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor produselor și serviciilor oferite de Intech Integration Technologies și website-ului nostru, https://www.intech-ind.ro/. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice alt conținut străin pus la dispoziție prin accesarea oricăror alte link-uri sau website-uri. Compania Intech Integration Technologies nu este responsabilă pentru conținutul, informațiile sau pentru folosirea datelor personale de către acestea.

Perioada de retenție

Vom reține datele tale personale pe întreaga perioadă necesară sau permisă, conform scopului pentru care au fost obținute și prevederilor legale. Criteriile folosite pentru a determina perioada de retenție sunt:

  • Perioada de timp în care avem un parteneriat în desfășurare, pe parcursul căreia iți vom furniza servicii;
  • Dacă există o obligație legală pentru a păstra informațiile tale personale pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu, anumite legi impun păstrarea evidenței tranzacțiilor cu clienții și partenerii pentru o anumită perioadă de timp înainte de a le putea șterge);
  • Când avem o obligație legală față de care suntem supuși sau este recomandabil în lumina poziției noastre juridice (cum ar fi statutul aplicabil al limitărilor, litigiile sau investigațiile de reglementare).

Dezvăluirea informațiilor cu caracter personal

Intech Integration Technologies nu vinde, comercializează sau transfera informațiile personale către părți externe.

Pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a desfășura activitățile specifice ale afacerii și pentru a menține o bună relație cu clienții și vizitatorii website-ului, Intech Integration Technologies poate să stocheze, să proceseze sau să transmită informațiile tale personale partenerilor și furnizorilor de servicii (în funcție de situație: procesatori de plată, furnizori de servicii, autorități publice, administratori de website-uri, parteneri de dezvoltare, companii de curierat).

De asemenea, informațiile personale pot fi dezvăluite direct de tine, pe blogul companiei sau pe paginile noastre de socializare (prin postarea de comentarii, recenzii pentru companie și serviciile noastre sau mesaje publice). Toate aceste informații pe care le postezi sau comunici prin intermediul acestor servicii vor deveni publice și pot fi vizualizate de către alți vizitatori sau în general de public.

Drepturile tale în privința datelor personale

În conformitate cu noua lege a UE privind protecția datelor cu caracter personal, Regulamentul General de Protecție a Datelor, beneficiezi de mai multe drepturi:

a) Dreptul de a fi informat și de a-ți accesa datele personale

Ai dreptul de a fi informat dacă Intech Integration Technologies colectează sau procesează datele tale personale, scopul în care procesează sau dacă divulgă datele personale. De asemenea, ai dreptul de a obține acces la datele tale personale procesate și de a solicita copii ale datelor cu caracter personal colectate/prelucrate.

b) Dreptul de rectificare a datelor

Ai dreptul de a obține de la Infodesign rectificarea datelor personale incorecte. Ai dreptul să soliciți modificarea datelor personale în cazul în care acestea nu sunt actualizate sau corecte și să completezi datele tale personale cu informațiile complete.

c) Dreptul la ștergerea datelor

Ai dreptul să soliciți ștergerea datelor tale, fără întârzieri nejustificate, în oricare dintre următoarele situații:

  • Datele personale nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate;

  • Când ți-ai retras acordul;

  • Când te-ai opus procesării;

  • Când prelucrarea este ilegală;

  • În cazul în care datele cu caracter personal trebuie să fie șterse pentru a respecta o obligație legală în conformitate cu legislația UE sau cu legislația unui stat membru căreia trebuie să ne supunem în calitate de operator de date;
  • Când datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferta serviciilor societății informaționale.

d) Dreptul la restricționarea prelucrării

Ai dreptul de a solicita Intech Integration Technologies restricționarea prelucrării datelor tale cu caracter personal în cazul în care se aplică una dintre următoarele:

  • Persoana vizată contestă exactitatea datelor pentru o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

  • Prelucrarea este ilegală, dar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal și, în schimb, solicită restricții privind utilizarea acestora;

  • Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal pentru procesare, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
  • Persoana vizată s-a opus procesării pentru perioada de timp în care să verifice dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

e) Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal pe care le-ai furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, într-un format ușor de citit. De asemenea, ai dreptul de a transmite datele tale altui operator, fară niciun impediment din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, pe un acord sau este efectuată prin mijloace automate.

f) Dreptul de a te opune prelucrării

Ai dreptul să te opui prelucrării datelor cu caracter personal. Iți poți exercita dreptul printr-o solicitare astfel:

În orice moment, din motive legate de circumstanțele particulare ale persoanei vizate, ca datele care urmează să fie prelucrate în interesul legitim al Intech Integration Technologies sau în interes public să nu mai fie prelucrate, cu excepția cazului în care Intech Integration Technologies poate dovedi că are legitimitate și motive convingătoare care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

  • În orice moment, fără niciun cost sau justificare, în cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct.

g) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Ai dreptul de a nu face obiectul unei decizii inviduale sau a unei decizii bazate numai pe procesarea automată, incluzând crearea de profiluri, care produce efecte juridice asupra persoanei vizate sau o afectează semnificativ într-un mod similar. Persoana vizată are dreptul să solicite și să obțină:

  • Retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privința persoanei vizate, adoptată exclusiv pe baza prelucrării prin mijloace automate, menită să evalueze unele aspecte ale personalității sale, precum competența profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte aspecte;
  • Reevaluarea oricărei decizii luate cu privire la persoana vizată, care o afectează în mod inevitabil, dacă decizia a fost luată numai pe baza prelucrării datelor personale în conformitate cu condițiile paragrafului de mai sus.

h) Dreptul de a te adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în cazul în care consideri că este necesar

Cum să îți exerciți drepturile

Persoanele vizate își pot exercita drepturile GDPR prin transmiterea unei solicitări online la adresa office@intech-ind.ro, la care li se va oferi un răspuns în cel mult 1 lună.

Măsuri de siguranță cu privire la procesarea datelor

Intech Integration Technologies se angajează să ia toate măsurile necesare pentru a acționa în conformitate cu Regulamentul General privind protecția datelor (GDPR) (UE) 2016/679.

Dacă ai întrebări cu privire la utilizarea informațiilor personale pe site-ul nostru, te rugăm să ne contactezi la adresa de email office@intech-ind.ro.